Cart

Cart

Silence my doubts

English

Some of you have received an email. The rest will be sent within a few days. Yhe invoice is on its way.

Today the English and Swedish script are sent for setting. In the meantime, Carina Wallin and I will start working on the final cover design.

The printing house is closed in July, so the printing will be in August.

Right now I´m more eager than ever. -Is there something I forgot? Mybe there are some language errors left in the text? Do I possibly have a blind spot for my own writing and will discover that everything is bad? Yes, the inner confused voice is trying to get some attention now that the project is approaching it´s goal. In the midst of it all I am so thankful for all the support I still have from my editors who I truly respect and admire. Thank you for believing in me all the way!

Svenska

Nu har några av er fått en faktura på er mail. Alla utskick är ännu inte skickade med de kommer. För säkerhets skull kan ni kolla skräpposten om det dröjer.

Idag har jag lämnat in det Engelska och svenska manuset för sättning. Under tiden ska jag och Carina Wallin börja jobba med den sista omslagsdesignen.

Tryckeriet har stängt hela juli månad så tryckningen sker således i augusti.

Just nu är jag pirrigare än någonsin. Är det något jag har glömt? Kanske finns det några språkfel kvar i texten? Har jag möjligen en blind fläck för mitt skrivande och kommer upptäcka att allt är dåligt? Ja, den inre förvirrade rösten försöker sno åt sig lite uppmärksamhet nu när projektet börjar att närma sig målet. Mitt i dessa snurriga tankar och outalade känslor känner jag mer än någonsin den stora tacksamheten till mina korrläsare som jag verkligen ser upp till. Tack för att ni har trott på mig hela vägen!

No Replies on

Silence my doubts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *