Cart

Cart

Time to do the boxes

Många som hör av sig och undrar vad som händer med boken nu. Jag jobbar verkligen så fort jag kan just nu med det som står i min makt. Jag trodde att boken skulle bli klar i augusti men allt tar verkligen mycket mer tid än jag kunde förutse. Dels lite tekniska aspekter, att vi är fler som samarbetar och allas olika åtaganden vid sidan av som tar tid.

Det går ändå framåt även om det inte syns utåt. Förra veckan lämnade jag in den sista extrainsatta korrekturen till sättaren som nu färdigställer de sista justeringarna i det dokument som snart ska skickas till tryckeriet.

Den senaste veckan ägnades åt val som rör mycket av den estetiska utformningen, vilka stycken och texter som ska hamna på olika sidor samt de sista finjusterade besluten rörande ordval och toner i språket. Jag längtar lika mycket som ni nu, efter att kunna överlämna boken i era händer och ge er en mysig läsupplevelse i höstskymningen. Håll tummarna att det går att trycka nästa månad.

Idag planerar jag tillverkningen av boxarna.

2 Replies on

Time to do the boxes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *